VC Experience – Use recorded camera doesn't work?

Forum Forums Visual Components 4.0 General Product Questions VC Experience – Use recorded camera doesn't work?

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by zesty zesty 6 days, 14 hours ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #15482
    Avatar
    Captain_Feature
    Participant

    Hello,

    i created an Simulation with a simple cameraflow with the camera-animator. Then I export the simulation to vcax. In the options is a checkbox for “use recorded camera” -> I checked it and nothing happens…

    Is that checkbox for view the recorded camera from the camera-animator or is it a bug?

    Used Version of Experience

    Checkbox CameraAnimator

    Best regards

    #15518
    zesty
    zesty
    Moderator

    The guide is for version 1.3, so this must be something new in 1.4. I would assume you are correct in that it uses recorded camera animation during a simulation, thereby allowing you to playback the camera movements. But best if someone who knows for sure answers and/or update the guide.

    #15533
    Avatar
    Captain_Feature
    Participant

    The unupdatet guide is not the problem for me. The problem is the missing functionality… It would be realy great if this would work! 😎

    #15582
    zesty
    zesty
    Moderator

    I agree with you that it should work, and we should know how to make it work. I would recommend submitting a support ticket and report the issue. Please share the outcome if possible.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.